Service Overview

Velder is full-service dienstverlener op het brede gebied van promotionele communicatie. Wij bedenken en creëren efficiënte oplossingen die er op gericht zijn om uw doelstellingen te realiseren en die voor uw bedrijf een meerwaarde opleveren. Steeds opnieuw leveren we het bewijs.

Wij zijn gefocused op één doel: u helpen het meeste uit uw business te halen!

Promotionele communicatie

Op beursvloer of in de winkel moet juist uw product de aandacht van de klant krijgen die het verdient. Met in het oog springende verpakkingen, uitgekiend POS materiaal en hoogwaardig drukwerk zorgt Velder ervoor dat dit resulteert in waar het voor u om gaat; de keus voor uw product. Uw product en onze know-how. Een mooie combinatie.

Online communicatie

Communicatie verschuift steeds meer naar online. Uw doelgroep dus ook. Surf mee en benut de digitale mogelijkheden die Velder u te bieden heeft. Van websites, apps tot e-mailmarketing en uitgekiende webapplicaties. Velder doet wat nodig is om succesvolle online traffic en interactie te creëren.

Merkcommunicatie

Uw producten en diensten zijn uw alles. Die wilt u dan ook als sterk merk in de markt zetten. Samen uw merk sterker maken, daar draait het bij Velder om. Met onderscheidende merkcommunicatie die de doelgroep raakt, via de juiste mediakanalen.

Logistiek

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week online zien wat uw voorraad is en kunnen afroepen. Velder beheert uw voorraden in een uitstekend beveiligd magazijn met een snelle bestelprocedure. En levert wereldwijd waar en wanneer u dat wilt.

Customer media

Bedrijfs-/relatiemagazines of nieuwsbrieven zijn voorbeelden van customer media. Ze versterken op regelmatige basis de relatie met uw doelgroep en daarmee ook de betrokkenheid. Velder kan het totale traject van uw periodieke publicatie uit handen nemen: van samenstelling en ontwerp, tot uitvoering en verspreiding.

Merkidentiteit

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Belangrijk is welke identiteit uw merk moet uitstralen. Een merk is immers meer dan alleen maar een naam en een logo. Bij Velder denken we na over alle zaken die de uiteindelijke identiteit van uw merk vormen. Zo creëren we sterke merken, met een eigen signatuur en rotsvaste identiteit.

Direct marketing

Direct en persoonlijk aanspreken bij het overbrengen van een boodschap maakt indruk. De juiste combinatie van het medium, de boodschap en het moment is hierbij van groot belang. Velder zorgt ervoor dat de gewenste prikkel overkomt en u respons oplevert. Dat is waar Direct Marketing om gaat!