standbouw, stand

Of we ook stands ontwerpen?

Dat was de vraag van één van onze klanten. Jazeker, standontwerp doen we al jaren! Van ontwerp en begeleiding tot aan oplevering. De opdracht was ditmaal een stand van ruim 200 m2.

Allereerst zijn we met de klant om tafel gaan zitten. Wat wilde hij uitstralen? Waar moest de aandacht liggen en wat waren de voorkeuren? Uiteraard denken we hierbij mee (want dat is wat we graag doen).

Vervolgens gingen we met onze creatieve mensen aan de slag om de ideeën uit te werken en met een eerste 2D standontwerp te komen. Een schot in de roos… op een paar punten na was het ontwerp good to go!
Om een nog beter beeld te krijgen werkten we de 2D tekening uit tot een 3D presentatie zodat de klant exact kon zien hoe de stand er uit ging zien. Voor de bouw en oplevering van de stand werken we al jaren samen met een van onze partners, die ervoor zorgt dat het ontwerp tot in de puntjes wordt neergezet. Ondertussen zorgden wij voor het gewenste drukwerk, een passende videopresentatie en het ontwerp van diverse visuals.

O ja! Kunnen jullie nog even een app maken en iPads bijleveren? Speciaal voor dit evenement wilde onze klant een app met daarin specifieke informatie over de omgeving. Denk hierbij aan restaurants en hotels. We maakten een app met daarin een overzichtelijke weergave van faciliteiten in de omgeving verdeeld van low budget tot top end! Wanneer de gebruiker van de app iets interessants gevonden had kon men de QR-code scannen en werden de gegevens opgeslagen in het adresboek van zijn/haar telefoon.

Het moge duidelijk zijn, we gaan veel verder dan alleen een standontwerp. Het eindoordeel laten we aan onze klant over:

Het was een verademing om met jullie te werken. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt met zo’n focus op customer satisfaction!