beurswand

Beurswand op reis…

Een gemakkelijk op te zetten beurswand die jarenlang meegaat, probleemloos is op te zetten én er gelikt uitziet. Dat was de wens van een van onze klanten. Daarnaast kregen we de vraag of we ook de distributie naar diverse congressen door heel Europa voor onze rekening konden nemen.

Resultaat: oplevering van een ideale presentatiewand met desk en LED spots, plus een op maat gemaakte flightcase. Zo kan de wand goed verpakt op reis. De beurswand is voorzien van het selflocking (zelfvergrendelend) principe, dat garant staat voor een jarenlange probleemloze werking. De uitklapbare magneetrails kunnen eenvoudig en vliegensvlug aan het frame worden bevestigd. Daarna kunnen de bedrukte magneetbanen worden uitgerold en opgehangen. In no-time is zo de presentatiewand opgezet. Een perfecte wand om uw bedrijf of product te presenteren op bijvoorbeeld beurzen, congressen en seminars.

Vandaag de dag sturen we de beurswand nog steeds naar diverse landen in Europa. Onze klant is er zo content mee dat we bezig zijn met productie van nieuwe generaties.

Wist u al dat we zelfs ook een compleet standontwerp kunnen verzorgen?

De getoonde beurswand is ter illustratie.