Onze services

Als allround marketing en communicatiebureau is Velder thuis in het totale communicatietraject; van concept en design tot uitwerking en realisatie. Wij bieden maatwerk en focussen op uw doelstellingen om die te realiseren. Daarbij zetten we onze knowhow, competenties en tools effectief en resultaatgericht in. Zowel online als offline.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit diverse sectoren, waaronder electronics, food, healthcare, IT en telecom. Soms grotere, soms kleinere bedrijven. Met al onze klanten werken we intensief samen. Zo helpen we hen zich te onderscheiden van anderen. Dat zorgt ervoor dat veel van deze partnerships jarenlang duren.... .

Beurzen & Events

Voor roll-up banners of een beurswand om uw bedrijf of product te presenteren op beurzen, congressen en seminars bent u bij Velder op het juiste adres. Wij helpen u ook bij de aankleding van uw event en kunnen u gadgets en relatiegeschenken leveren binnen uw budget. Zelfs ontwerp en bouw van beursstands kan Velder, turnkey als u wilt, voor u realiseren. De mogelijkheden zijn legio.

Customer media

Bedrijfs-/relatiemagazines of nieuwsbrieven zijn voorbeelden van customer media. Ze versterken op regelmatige basis de relatie met uw doelgroep en daarmee ook de betrokkenheid. Velder kan u het totale traject van uw periodieke publicatie uit handen nemen: van samenstelling en ontwerp tot uitvoering en verspreiding.

Direct marketing

Direct en persoonlijk aanspreken bij het overbrengen van een boodschap maakt indruk. De juiste combinatie van het medium, de boodschap en het moment is hierbij van groot belang. Velder zorgt ervoor dat de gewenste prikkel overkomt en u respons oplevert. Dat is waar Direct Marketing om draait!

Drukwerk

Al ruim 35 jaar staat Velder garant voor kwalitatief hoogstaande en innovatieve drukwerkproducties in elke gewenste oplage. Of het nu om een visitekaartje, complete nieuwe huisstijl, catalogi, manuals, IFU's, POS materiaal of drukken van brochures gaat; Velder kan, als u wilt, het complete traject voor u verzorgen: van design en prepress tot voorraadbeheer en aflevering.

Logistiek

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week online zien wat uw voorraad is en kunnen afroepen. Velder beheert uw voorraden in een uitstekend beveiligd magazijn met een snelle bestelprocedure. En levert wereldwijd waar en wanneer u dat wilt.

Merkcommunicatie

Uw producten en diensten zijn uw alles. Die wilt u dan ook als sterk merk in de markt zetten. Samen uw merk sterker maken, daar draait het bij Velder om. Met onderscheidende merkcommunicatie die de doelgroep raakt, via de juiste mediakanalen.

Merkidentiteit

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Belangrijk is welke identiteit uw merk moet uitstralen. Een merk is immers meer dan alleen maar een naam en een logo. Bij Velder denken we na over alle zaken die de uiteindelijke identiteit van uw merk vormen. Zo creëren we sterke merken, met een eigen signatuur en rotsvaste identiteit.

Online communicatie

Communicatie verschuift steeds meer naar online. Uw doelgroep dus ook. Surf mee en benut de digitale mogelijkheden die Velder u te bieden heeft. Van websites, apps tot e-mailmarketing en uitgekiende webapplicaties. Velder doet wat nodig is om succesvolle online traffic en interactie te creëren.

Promotionele communicatie

Op de beursvloer of in de winkel moet juist uw product de aandacht van de klant krijgen die het verdient. Met in het oog springende verpakkingen en uitgekiend POS materiaal zorgt Velder ervoor dat dit moment resulteert in datgene waar het om gaat; de keus voor uw product. Uw product en onze know-how. Een mooie combinatie!

Koffie?

Wilt u meer over ons weten en erachter komen wat we voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie.

Saksenweg 42J
5349 BX, Oss

Contact

Image