Eye on AVG / GDPR

Velder is AVG compliant

Vanaf 25 mei 2018 geldt overal in de Europese Economische Ruimte (EER) dezelfde privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  wet- en regelgeving beschermt de privacy van personen.

Iedereen heeft recht op privacy en moet er op kunnen vertrouwen dat die privacy gerespecteerd wordt. Natuurlijk is Velder AVG compliant. Wij vinden dat belangrijk…

Net zo belangrijk als het beschermen van andere data van onze klanten. Want aangeleverde kopij voor jaarverslagen of producten is vaak vertrouwelijk, onder embargo, of zelfs beursgevoelig.

Wij gaan daarom met alle informatie die aan ons is aan ons toevertrouwd zorgvuldig om. Niet voor niets hebben wij met tal van klanten NDA’s (Non Disclosure Agreement) afgesloten. En benoemen zij Velder tot Preferred Supplier of Trusted Partner.

Databeveiliging behoort bij ons dus tot ons dagelijks werk. Zo werken we ook op IT-gebied met gecertificeerde partners. En wordt data die bij ons in de cloud staat in datacenters in Europa opgeslagen. Velder zorgt ervoor dat de cloud data binnen de Europese economische zone blijft, zodat uw data altijd onder de Europese wet- en regelgeving verwerkt wordt en beschermd is.

Want wat veilig moet zijn, moet ook veilig blijven. Daarover zijn we open en transparant.

Wilt u meer weten over onze privacybescherming? Ons Privacy Beleid kunt u hier vinden.

Heeft u andere vragen over onze databeveiliging? Neem dan even contact met ons op.