Wij zijn Velder.

Een allround reclamebureau dat alles in huis heeft. Van concept en design tot uitwerking en realisatie.
Velder kent de mogelijkheden en werkt effectief en resultaatgericht.

Velder begon ooit als drukkerij en leverde spoedwerk en topkwaliteit in maatwerk.
We gaven al invulling aan het begrip full-service toen dat nog nauwelijks bestond. Ons team bestaat uit professionals die hun expertise combineren met passie voor hun vak. Het team wordt versterkt door een vast netwerk van business partners. Zo bieden we kwaliteit en service aan onze klanten en kunnen we snel en efficiënt oplossingen realiseren die voor hen meerwaarde opleveren.

Design

Een goed design van elke communicatie is essentieel voor het juist overbrengen van de gewenste boodschap. Het design moet daarnaast afgestemd zijn op het communicatiekanaal dat gebruikt wordt. Alleen op die manier kan communicatie optimaal effect sorteren. Velder maakt gebruik van designers in tal van disciplines. Van grafisch ontwerp en webdesign, tot creatieve beeldmakers en ruimtelijke vormgeving. Zo creëren we ontwerpen die mensen aanspreken. Velder realiseert ook de complete uitwerking van die ontwerpen. Voor o.a.: drukwerk, signing, websites, audio visuele presentaties, POS materialen, beursstands etc.

Drukwerk

Ontwikkelingen op het gebied van drukwerk volgen elkaar in snel tempo op. Zaken als: welke techniek past het best bij de uitstraling die u wenst? Offset druk, digitaal drukken, of toch printen? En welke materiaalkeuze en afwerking? Goed advies over mogelijkheden, verschillen in uitvoering en kosten betaald zich altijd terug. Velder weet wat er speelt. Al ruim 35 jaar staan wij garant voor kwaliteitsdrukwerk in elke gewenste oplage. Of het nu om visitekaartjes, manuals, bijsluiters, POS materiaal of brochures gaat; Velder zorgt ervoor. Terwijl u doet waar u goed in bent, kan Velder u alles uit handen nemen, van pre-press tot opslag en aflevering.

Online

Communicatie verschuift steeds meer naar online. Uw doelgroep dus ook. Surf mee en benut de digitale mogelijkheden die Velder u te bieden heeft. Van uitnodigend webdesign, tot uitgekiende webapplicaties. Velder doet wat nodig is om succesvolle online traffic en interactie te creëren. Voorbeelden hiervan zijn o.a.: nieuwsbrieven, apps, websites, SEO en interactieve online webapplicaties voor media asset management, order & stock management etc.

Marketing

Marketing omvat alle activiteiten die een onderneming doet (of zal moeten doen) om een product of dienst in de ogen van de afnemer, een bepaalde waarde te geven. Klanttevredenheid vergroten is waar het daarbij om draait. Pasklare oplossingen daarvoor bestaan niet, dit hangt immers af van uw wens of eventuele probleem. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing en het realiseren van de daarbij behorende communicatie.

Hoe we te werk gaan.

1 Velder kijkt graag door uw bril. Ook houden we er van om eerst aandachtig te luisteren. Alleen dàn kunnen we optimaal inspelen op uw wensen en behoeften. En gericht meedenken. Dan kunnen we onze competenties inzetten om u te helpen succesvol te zijn en het meeste uit uw business te halen!


2We bouwen graag aan vaste relaties met onze klanten. Daar horen vaste contactpersonen bij, die u proactief betrekken bij elke stap van onze samenwerking. Die u altijd kunt bereiken als dat nodig is. Zo bouwen we aan duurzame samenwerkingen, die keer op keer resulteren in de beoogde resultaten.


3 Velder gelooft in overleg en inspraak, in transparantie en vertrouwen. Open en eerlijk, daar houden wij van. Onze afspraken en offertes zijn dan ook glashelder. We doen wat we zeggen. En zeggen wat we doen. Vooraf. Zo weet u steeds waar u aan toe bent. Daar kunt u op bouwen. Zo simpel is dat.

Waar we voor staan.

Velder staat al jaren voor kwaliteit, dat weten onze klanten. Daar rekenen ze ook op. We werken er continu aan om de kwaliteit van onze organisatie, producten en services op hoog peil te houden en nog verder te verbeteren. Logisch dan ook dat het Kwaliteits Management Systeem van Velder ISO 9001:2015 gecertificeerd is.


Aangeleverde kopij voor jaarverslagen of producten is vaak vertrouwelijk. Soms zelfs beursgevoelig. Zorgvuldig omgaan met dat soort informatie is ons niet vreemd. Embargo’s en NDA’s ook niet. Veel van onze klanten benoemen Velder dan ook tot Preferred Supplier of Trusted Partner. Op zo’n status zijn wij natuurlijk trots!


Informatie-beveiliging is in onze ogen de normaalste zaak van de wereld. Niet omdat het moet, maar omdat het zo hoort, vinden wij. Dus zijn we zuinig op onze data. Voor Velder al jarenlang vanzelfsprekend. Daarom werken we op IT-gebied ook met gecertificeerde partners. Zodat wat veilig moet zijn, ook veilig blijft.


Iedereen heeft recht op privacy en moet er op kunnen vertrouwen dat die privacy gerespecteerd wordt. Wij vinden dat belangrijk. Dat hebben we ook geborgd. Velder is AVG compliant. Wij schermen alle data van onze klanten goed af, maar verder zijn we heel open en transparant. Ook over privacy.
Ons Privacy Beleid staat hier.