Wij zijn Velder.

Een allround reclamebureau dat alles in huis heeft. Van concept en design tot uitwerking en realisatie. Velder kent de mogelijkheden en werkt effectief en resultaatgericht.

Velder begon ooit als drukkerij en leverde spoedwerk en topkwaliteit in maatwerk. We gaven al invulling aan het begrip full-service toen dat nog nauwelijks bestond. Ons team bestaat uit professionals die hun expertise combineren met passie voor hun vak. Het team wordt versterkt door een vast netwerk van business partners. Zo bieden we kwaliteit en service aan onze klanten en kunnen we snel en efficiënt oplossingen realiseren die voor hen meerwaarde opleveren.

Hoe we te werk gaan.

1 Velder kijkt graag door uw bril. Ook houden we er van om eerst aandachtig te luisteren. Alleen dàn kunnen we optimaal inspelen op uw wensen en behoeften. En gericht meedenken. Dan kunnen we onze competenties inzetten om u te helpen succesvol te zijn en het meeste uit uw business te halen!


2We bouwen graag aan vaste relaties met onze klanten. Daar horen vaste contactpersonen bij, die u proactief betrekken bij elke stap van onze samenwerking. Die u altijd kunt bereiken als dat nodig is. Zo bouwen we aan duurzame samenwerkingen, die keer op keer resulteren in de beoogde resultaten.


3 Velder gelooft in overleg en inspraak, in transparantie en vertrouwen. Open en eerlijk, daar houden wij van. Onze afspraken en offertes zijn dan ook glashelder. We doen wat we zeggen. En zeggen wat we doen. Vooraf. Zo weet u steeds waar u aan toe bent. Daar kunt u op bouwen. Zo simpel is dat.

Waar we voor staan.

Velder staat al jaren voor kwaliteit, dat weten onze klanten. Daar rekenen ze ook op. We werken er continu aan om de kwaliteit van onze organisatie, producten en services op hoog peil te houden en nog verder te verbeteren. Logisch dan ook dat het Kwaliteits Management Systeem van Velder ISO 9001:2015 gecertificeerd is.


Aangeleverde kopij voor jaarverslagen of producten is vaak vertrouwelijk. Soms zelfs beursgevoelig. Zorgvuldig omgaan met dat soort informatie is ons niet vreemd. Embargo’s en NDA’s ook niet. Veel van onze klanten benoemen Velder dan ook tot Preferred Supplier of Trusted Partner. Op zo’n status zijn wij natuurlijk trots!


Informatie-beveiliging is in onze ogen de normaalste zaak van de wereld. Niet omdat het moet, maar omdat het zo hoort, vinden wij. Dus zijn we zuinig op onze data. Voor Velder al jarenlang vanzelfsprekend. Daarom werken we op IT-gebied ook met gecertificeerde partners. Zodat wat veilig moet zijn, ook veilig blijft.


Iedereen heeft recht op privacy en moet er op kunnen vertrouwen dat die privacy gerespecteerd wordt. Wij vinden dat belangrijk. Dat hebben we ook geborgd. Velder is AVG compliant. Wij schermen alle data van onze klanten goed af, maar verder zijn we heel open en transparant. Ook over privacy. Ons Privacy Beleid staat hier.