Wij zijn Velder.

Een allround reclamebureau dat alles in huis heeft. Van concept en design tot uitwerking en realisatie.
Velder kent de mogelijkheden en werkt effectief en resultaatgericht.

Velder begon ooit als drukkerij gespecialiseerd in spoedwerk en is uitgegroeid tot een full-service communicatiebureau. Ons team bestaat uit professionals die hun expertise combineren met passie voor hun vak. Het team wordt versterkt door een vast netwerk van business partners. Zo bieden we kwaliteit en service aan onze klanten en kunnen we snel en efficiënt oplossingen realiseren die voor hen meerwaarde opleveren.

Waar we voor staan.

Velder staat al jaren voor kwaliteit, dat weten onze klanten. Daar rekenen ze ook op. We werken er continu aan om de kwaliteit van onze organisatie, producten en services op hoog peil te houden en nog verder te verbeteren. Logisch dan ook dat het Kwaliteits Management Systeem van Velder ISO 9001:2015 gecertificeerd is.


Aangeleverde kopij voor jaarverslagen of producten is vaak vertrouwelijk. Soms zelfs beursgevoelig. Zorgvuldig omgaan met dat soort informatie is ons niet vreemd. Embargo’s en NDA’s ook niet. Veel van onze klanten benoemen Velder dan ook tot Preferred Supplier of Trusted Partner. Op zo’n status zijn wij natuurlijk trots!


Informatiebeveiliging is in onze ogen de normaalste zaak van de wereld. Niet omdat het moet, maar omdat het zo hoort, vinden wij. Dus zijn we zuinig op onze data. Voor Velder al jarenlang vanzelfsprekend. Daarom werken we op IT-gebied ook met gecertificeerde partners. Zodat wat veilig moet zijn, ook veilig blijft.


Iedereen heeft recht op privacy en moet er op kunnen vertrouwen dat die privacy gerespecteerd wordt. Wij vinden dat belangrijk. Dat hebben we ook geborgd. Velder is AVG compliant. Wij schermen alle data van onze klanten goed af, maar verder zijn we heel open en transparant. Ook over privacy.
Ons Privacy beleid staat hier.

Koffie?

Wilt u meer over ons weten en erachter komen wat we voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie.

Saksenweg 42J
5349 BX, Oss